075 - 6227494

 

WIE  ZIJN WIJ?


Stucadoorsbedrijf Poulain is een onderneming met een rijke historie en ervaring op het gebied van wand- en plafondafwerking. Het bedrijf voldoet aan alle voorwaarden voor een bedrijf waarin kwaliteit, innovatie en veelzijdigheid de belangrijkste begrippen zijn.

 

Registratie bedrijfschap STS


Stucadoorsbedrijf Poulain is aangesloten bij het bedrijfschap STS. Bedrijfschap STS heeft als taak de sector als geheel op een hoger plan te brengen en de bedrijven gemeenschappelijk en individueel te ondersteunen bij die dingen waar ze zelf vaak niet aan toe komen: verwerven van alle technische, economische en juridische kennis die voor de bedrijven van belang is. Het bedrijfschap helpt de bedrijfstak te anticiperen op allerlei ontwikkelingen bij de overheid en in de markt. Aangesloten bedrijven kunnen daartoe bijvoorbeeld een beroep doen op het bedrijfschap voor advies, voorlichting , ondersteuning op het gebied van producten, kosten, reclame, normen en wet- en regelgeving etc.. Zo’n bedrijfschap is daarmee het centrale kennis- en adviescentrum en vraagbaak voor alle bedrijven in de sector en zij die daarin werken.

 

ONZE DIENSTEN


Stucwerk


Modern, klassiek, tijdloos, kleurrijk, ingetogen, aards, functioneel, esthetisch, praktisch, onopvallend, expressief, binnen en buiten….. stucwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij kunnen u er alles over vertellen en het uitvoeren.
Stucwerk kent heel veel verschijningsvormen. Er is keuze uit meer kleuren dan de regenboog heeft. Een uiteenlopend aanbod aan materialen levert een veelvoud aan texturen op, met elk zijn eigen variatie in gladheid/grofheid. Ook de verschillende technieken van de stucadoor zijn van invloed op het uiterlijk. Welke sfeer u ook wenst, met stucwerk kan hij worden gecreëerd.
Maar met stucwerk houdt het niet op bij het uiterlijk alleen. Ook aan praktische en functionele eisen als brandwerendheid, vochtregulering en geluidsisolatie kan met stucwerk worden voldaan. In combinatie met een speciaal systeem of puur door het pleistermateriaal zelf.


Offerte


Voor het maken van een offerte kunt u contact met ons opnemen. Wij komen vrijblijvend bij u thuis om de situatie op te nemen en uw wensen te bespreken. Wij kunnen u adviseren over de diverse stuc mogelijkheden en maken voor u een offerte op maat.

 

 

CONTACT

Voor het maken van een offerte op maat, advies en vragen kunt u contact opnemen met stucadoorsbedrijf Poulain.
Stucadoorsbedrijf Poulain
Amstelpark 7
1567 HB Assendelft

Tel  075-6227494
Fax 075-6227495
p.poulain@poulain.nl

Copyright 2012